Zo ga jij hitte tegen op een festival!

Zoals we allemaal wel weten zijn de meeste festivals te bezoeken in de zomer en zoals we ook allemaal wel weten, is het dan altijd kneiter warm!!

Wat kun je nou doen om ervoor te zorgen dat er met deze hitte om te gaan is. Hier zijn onze tips waar je echt wat aan hebt!!

Kleed je nog witter dan de tanden van Gerard Joling

Met zwarte kleren brandt heel je lichaam weg, trek daarom gewoon lekker wat witte dingen aan. En boeie hoe je eruitziet!! Jij kan tenminste lekker flaneren op het festival waar je al een tijd naar uit kijkt.

Bestel een lekker theetje ipv koud bier of ijskoud water

Mensen trappen in deze tijd nog altijd in de zogenaamde tip dat je drankjes met ijsklontjes moet drinken om het koeler te krijgen. Dit werkt juist in tegenovergestelde richting.

Wij hebben onderzoek gedaan en wat het beste blijkt te helpen om wat af te koelen is….. Thee!! Het klinkt misschien gek ,en is misschien ook een beetje gek, maar een theetje op je festival laat juist jouw lichaamstemperatuur dalen. Eerst stijgt je temperatuur wel, maar daarna wordt het weer lekker teruggezet naar 37 graden.

Blijf uit te buurt van alle hotties zonder shirt of de dames met de mooie lange benen

Van al die blote lichamen of mooie lange benen kan je het nogal snel warm krijgen. Dus tip van de dag: doe oogkleppen op.

Hoe leuk al die lichaamsdelen ook zijn, je wilt natuurlijk ook nog kunnen genieten en niet helemaal wegsmelten.

Laat niet iedereen meteen je beste moves zien

Je komt binnengelopen en het eerste wat je wil doen is je beste moves laten zien, maar rustig aan tijger. Het zou zonde zijn als binnen een uurtje je make up er al is afgezweet of je shirt een andere kleur heeft gekregen van al het zweet.

Ben jezelf, maar even in een minimum. Houdt je bewegingen klein en ga niet te veel springen. Probeer bijvoorbeeld eens de robot uit en vermijdt de moshpits.

Ga geen discussies aan met andere

Probeer zo min mogelijk discussies aan te gaan, dit is alleen maar verspilde energie. Go with the flow, is het motto wat je gewoon aan moet houden. Maak het niet te moeilijk iedereen wil maximaal genieten.